Parti Malzemeleri İstanbul

Parti Malzemeleri İstanbul

Toptan  Parti Malzemeleri

Özel günlerimizde ailelerimize, arkadaşlarımıza hoş sürprizler hazırlamak isteriz. Sahip olduğumuz alanı parti malzemeleri satın alınarak süsleyebiliriz.

 

 Süs Malzemeleri Nasıl Olur?

 Farklı renklerde farklı şekillerde birçok süs çeşidi bulunmaktadır. Kolayca asılabilen ve takılabilen birçok parti süsü bulunmaktadır. Genellikle doğum günlerinde olmakla birlikte tüm özel günler için bu süsler mevcuttur.

 Dışarıda kutlanan özel günlerin maliyetinin son dönemlerde fazla olması sebebiyle daha çok tercih edilmektedir. Birçok insan ev ya da bahçelerde bu süsleri kullanarak ortamı şık ve eğlenceli hale getirmektedir. Böylece hem maliyet açısından hem de şıklık açısından rahatlık sağlamaktadır.

 Kendi zevkinize uygun olarak ortamı düzenleme şansı yakalamış olursunuz. Kişiye özel tüm günlerde parti yapılabilmektedir. Bu baby shower, doğum günü ya da mezuniyet de olsa fark etmemektedir. Müşteriler kendi zevklerine göre bu günlerde tercihlerini yapmaktadır. Online olarak Parti Outlet sitesinden bu malzemeleri temin edebilirsiniz.

 

 Süs Malzemeleri Çeşitleri

 Piyasada birçok toptan süsleme modelleri bulunmaktadır. Parti Outlet sitesinde çeşitli süsler satışa sunulmaktadır. Üzerinize giyebileceğiniz kağıt süsler satılmaktadır. Ayrıca duvarları süslemek için asma süsler bulunmaktadır.

 Bunun yanı sıra metalize süsler ortama renk katmaktadır. Sitede bulunan baskılı parti ürünleri ortamı daha da eğlenceli bir hale getirilebilir. Bu süsleri toptan şekilde almak da mantıklı olacaktır. Parti Outlet sitesindeki parti malzemelerini şöyle sıralayabiliriz:

 

 1- Parti Şapkaları

 2- Parti Taçları

 3- Parti Maskeleri

 4- Parti Perukları

 5- Parti Gözlükleri

 6- Yazılı Kuşaklar

 7- Doğum Günü Mumları

 8- Rakam Mumlar

 9- Patlayan Konfeti

 10- Meşale Sis Bombası

 11- Konuşma Balonları

 12- Pinyata

 13- Hediye Oyuncak

 14- Parti Çantaları

 15- Parti Setleri (Erkek ve kız

 16- Pasta Süsleri (Gold, gümüş, ahşap)

 17- Parti Hediyeleri (Kolonya, parfüm, çim adam, termometre, slime vb.)

 18- Parti Kostümleri (Erkek ve kız çocuklar için kıyafetler)

 

 Yukarıda sayılan malzemeleri Parti Outlet sitesinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu malzemeler, toptan ürünler için iletişime geçiniz. Sitede balonlar sizler için mevcuttur. Siteden online olarak satın alabilirsiniz.

 Yapmanız gereken siteye üye olmak ve sipariş oluşturmaktır. Bunun yanı sıra Parti Outlet 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo imkanı tanımaktadır.

Etiketler: parti malzemeleri
Kasım 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR