Cadılar Bayramı (Halloween)

cadılar bayramı malzemeleri, cadilar bayrami süsleri, cadilar bayramı maskeleri, cadilar bayrami kostumleri,

Halloween Nedir ?

Halloween nedir sorusu her dönem sıklıkla gündeme gelmektedir. Özellikle ABD’de ve Batı Avrupa’da genellikle çocukların cadılar bayramına özel korkunç görünümlü kostüm ve aksesuarlarla bulundukları bölgeler de ki evlerin kapılarını gezip şeker ya da şaka söylemiyle şeker ve oyuncak gibi çeşitli hediyeler aldıkları bayramdır.

2021’ de Cadılar Bayramı Ne Zaman Kutlanır ?

Başlangıç yılı tam olarak bilinmemektedir. Kutlamaların yapıldığı tarih 31 Ekim’dir. 2021 yılında 31 Ekim Pazar Gününe Denk Gelmektedir.

O Dönemin insanlarının tek geçim kaynağı topraktır ve 31 Ekim’de hasat mevsiminin bittiği gün olarak bilinir. Toprağın dönem insanları için önemini buradan anlayabiliriz.

 

 

 

Cadılar Bayramı Neden Kutlanır ?

Kimisi için cadılar bayramı, kimisi için Halloween Neden kutlanır? Her sene 31 Ekim tarihinde Hıristiyanlar tarafından kutlanan bu bayram paganlar döneminden bu zamana süre gelmektedir. Yazın bitişini kışın gelişini sembolize eder. Günümüz de dini etkisini kaybetmiştir, popüler bir kültür öğesine dönüşmüştür. Türkiye’de de gün geçtikçe etkinlikleri artmakta ve kutlanmaktadır.

 

Cadılar Bayramı İçin Parti Malzemeleri Nereden Alınır ?

Cadılar bayramı yılın en heyecan verici aynı zaman da korkutucu bayramıdır. Özellikle korkutucu olması parti heyecanını yaşamak için büyük rol oynamaktadır. Ailenizle ve sevdiklerinizle buluşup en eğlenceli ve ürkütücü partileri siz verin. 500’den fazla çeşit Halloween parti malzemelerini en uygun fiyatla www.partioutlet.com web sitemizde bulabilirsiniz. Birbirinden yaratıcı ve ürkütücü cadılar bayramı alış verişi başlasın!

 

 

Uygun Fiyatlı Halloween Süsleri Nelerdir ?

Cadılar bayramı için gelen herkes içeride neler olup bittiğini çok merak edecek! Özellikle kapı süsleri ve dekor süsler ile giriş koridorunuzu gizemli hava katarak süsleyin. Girişte yaratacağınız esrarengiz görünüm nabız yükseltecek. Kapı girişinde Halloween Folyo balonlar ve Örümcek folyo balonların yanı sıra Cadılar Bayramı Asma Süslerden de yararlanın. Giriş Süslemeleriniz hazır haydi şimdi internet sitemizde ki yaratıcı ürünleri inceleyip kalan süslemelerinizi tamamlayalım. Bunun için canlı yardımdan destek alabilirsiniz.

 

Cadılar Bayramı Aynı Gün Kargo Yapılır mı ?

Tüm Türkiye’ye aynı gün kargo yapıyoruz. Ayrıca İstanbul içi aynı gün adrese teslimat seçeneğimiz de mevcut. Cadılar Bayramı için gerekli tüm ürünleri partioutlet.com üzerinde bulabilirsiniz. Canlı destek online olarak hizmet vermektedir. Kargolarınız aynı gün kargo yapılır mı? Evet tarafımızca kargolarınız aynı gün kargo firmasına teslim edilmektedir. Uygun fiyatlı sıfır ürünleri outlet fiyatına sizlere sağlıyoruz. Parti Outlet ailesi olarak iyi alışverişler dileriz.

 

Etiketler: cadilar bayrami malzemeleri
Ocak 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR